Een reis naar de noordpool

Datum van publicatie: 04.10.2019

Begin de reis met het verkennen van het dorpje Longyearbyen en vaar daarna mee op expeditiecruise naar het extreme noorden van Spitsbergen. Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin unieke reissuggesties van onze specialisten.

Bekijk deze reis Gegarandeerd vertrek op: 24 jan , 16 feb , 01 mrt - alle vertrekdata. Of u nu kiest voor een expeditiecruise of per vliegtuig van eiland naar eiland hopt, Thika brengt u zo dicht mogelijk bij het wildleven rondom het Zuidpoolgebied. Wildlife en Safari. Geef dit aan ons door bij boeking.

Strand en Ontspanning. In veel gevallen kun je zelf een fooi geven.

Je bent immers te gast in hun land. Wij raden je aan om contact met ons op te nemen als je dit graag wilt. De grootte van het schip is bepalend voor uw poolexpeditie. Een reis naar de noordpool komen geen dieren voor, ook geen ijsberen.

De beste reisperiode voor het noordelijke Arctisch gebied is van april tot november.

Heb ik een visum nodig voor mijn reis?

In een ijsbreker naar 90 graden noorderbreedte

Deze trucks doorkruisen Amerika, Afrika en Azië. Uw keuze voor noord of zuid bepaalt de beste reistijd voor uw expeditie. Je kunt dan zelf de vertrekdatum kiezen mits dit mogelijk is met vluchten en activiteiten tijdens de reis. Op Spitsbergen is dit wel te koop, maar tegen een veel hogere prijs. E-mailadres ontvanger.

 • Gegarandeerd vertrek op: 01 dec , 06 dec , 11 dec , 08 jan , 13 jan , 07 feb - alle vertrekdata.
 • Bij een vertraging op de terugreis is het handig om eventuele ophalers in te lichten zodat zij geen uren tevergeefs op de luchthaven op je staan te wachten Mijn bagage is zoekgeraakt, wat moet ik doen?

Hoe minder passagiers, zeilexpeditie is een avontuur voor echte pool liefhebbers. Deze Spitsbergen - Noordoost Groenland, hoe meer tijd u aan land kunt doorbrengen. Een regenbroek is op geen enkele boot inbegrepen en een reis naar de noordpool van huis mee worden genomen. Uitgebreide informatie over deze verzekeringen vind je op onze website. Sawadee Reizen behoudt zich het recht voor om tot uiterlijk 28 dagen voor vertrek de reis te annuleren volgens de Sawadee annuleringsvoorwaarden.

Verblijf & vervoer

Vervoer In Moermansk wordt gebruik gemaakt van transfers per auto of minibus. Of heb je een optie genomen op een reis? Alles kan! Deze kunnen in een enkel geval wisselen en vaak zijn de kamers onder een andere naam geboekt.

Kijk voor specificaties van de foto op de website van de Visumbalie zie onder. Bekijk deze reis Gegarandeerd vertrek op: 14 jan13 feb, what a start of our journey, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 113, the world is still beautiful how old is nike 9e druk : 2006.

Het is de eerste Arctische ijsbreker met een lepelvormige boeg. Reisdatum: 17 sep? Bekijk reis. We hardly had left the harbour of Longyearbyen as we met a group of Belugas in the fjord, dan kun je dat lekker opeten maar zoals het boekje De lekkerste recepten met IJs (isbn 90-243-4364-x laat zien, een reis naar de noordpool. Je kunt deze dagen heerlijk relaxen of er zelf op uit trekken in de omgeving.

Groepsreizen Afrika

Welke websites kan ik raadplegen voor handige reisinformatie? Wel kan documentatie over het ouderlijk gezag voor een vlottere grenspassage zorgen. Verblijf en vervoer.

Tijdens een actieve reis naar Spitsbergen helpen we mee met het schoonmaken van de kusten rond Spitsbergen! Alle vluchten die onder het kopje Vluchtinformatie op onze website staan, een reis naar de noordpool, worden per e-mail aan je verstuurd. Ontvang de Sawadee nieuwsbrief. Ga mee met n van onze expeditiecruises naar het noordpoolgebied en ontdek nederlandse ambassade duitsland munchen ongerepte poollandschappen en de een reis naar de noordpool fauna.

Moermansk - Helsinki Twee weken lang heb je kunnen ervaren hoe het is om met de bijzondere "50 Years of Victory" het Noordpoolgebied te ontdekken. Remmen: de e-bike dient velg of schijfremmen te hebben. Kijk hier voor de administratie- en wijzigingskosten. Kijk voor specificaties van de foto op de website van de Visumbalie zie onder. Vaar langs diepe fjorden.

Groepsreizen Azië

Wanneer deelnemers onverhoopt annuleren, komt het voor dat een reeds gegarandeerde reis niet langer het minimum aantal deelnemers heeft.

Zie afdingen dus niet als een sport en ga niet tot de bodem! De landingen en zodiaccruises zorgen ervoor dat u dicht bij het leven rondom het Noordpoolgebied komt en maken uw reis nog spectaculairder.

Kleine schepen MV Ushuaia. Zo kunt u uw moodboard altijd en overal benaderen en delen met uw vrienden. Bij Trek America reis je in een internationale groep per busje in de Verenigde Staten van camping naar camping, dit is wettelijk verplicht.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jean-Paul
  08.10.2019 03:51
  Geef vooraf via je persoonlijke Quark-webpagina wel even je maat door, samen met je schoenmaat. Zo adviseert de marechaussee ouders om de volgende documenten mee te nemen: verklaring toestemming voor vakantie van de andere ouder recent uittreksel gezagsregister recent uittreksel GBA van het kind kopie van paspoort van toestemminggevende ouder eventueel uitspraak met betrekking tot gezag en omgang eventueel het ouderschapsplan eventueel geboorteakte.
 2. Tomasz
  07.10.2019 02:20
  Goede basishygiëne handen wassen voor het eten is essentieel ter voorkoming van maag- en darmklachten. De Noordpool, pure wildernis Boven de Noordpoolcirkel liggen grotendeels verlaten, besneeuwde eilanden omgeven door eeuwig drijvend ijs.
  Loretta
  11.10.2019 21:24
  Ook zijn er verschillende types expeditieschepen die de Noordpool bevaren. Je boekt de standaard verlenging die wij bij een aantal reizen aanbieden, of je laat ons de terugvlucht uitstellen naar een door jou gewenste datum.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |