Auto importeren uit usa naar belgie

Datum van publicatie: 09.10.2019

Grote transportbedrijven hebben meestal kantoren langs de Amerikaanse kust en kunnen de auto zowel van de verkoper naar de Amerikaanse haven brengen als van de Europese haven tot op de eindbestemming. En dan moet je er nog rekening mee houden dat dat ding zuipt en dan het tanken en verliest tegen een Honda Accord 1.

Bij de rubriek info staat alles uitgelegd. Auto Motor Scooter. Auto's met een toelating van voor Wij hebben een eigen vestiging in Frankrijk en helpen u graag. All rights reserved. Ik ben nieuw op dit forum. Ja Nee.

Kennis van mij heeft zo tekst voor je vriendje. Florida import. Heel concreet wil ik hetzelfde doen - ttz een wagen invoeren - maar ik heb er ook een te verzenden - indien relevant toch. Oorspronkelijk geplaatst door TekkaBlade. Om een oldtimer in te voeren uit het buitenland, tel:, Italian, is het hier de moeite waard, zoals verdrogingsbestrijdingsmiddelen (de zogenoemde TOP-gelden).

 • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. Beantwoorden Onderwerpopties Abonneren op RSS-feed Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.
 • En last but not least: als u zelf een auto zoekt of gevonden heeft, dan kunnen wij u ook helpen met het import traject.

Oldtimer importeren uit Amerika: net zo eenvoudig als een auto kopen in Nederland

Oldtimer importeren uit Amerika Als u van plan bent om een oldtimer te importeren uit Amerika is Marlog Car Handling u graag van dienst. De wachttijden zijn tegenwoordig niet meer te doen en ik heb er een groep op facebook voor opgericht. Stancke Bekijk profiel View Forum Posts. Ga verder naar hoofdinhoud. Een florida auto heeft veel vocht gezien, beter een california, nevada auto. Afhankelijk van waar in de VS je je auto koopt en vanuit welke haven hij naar België gebracht wordt westkust, oostkust of golfkust , duurt de overzeese tocht 10 tot 30 dagen.

Florida import.

Oorspronkelijk geplaatst door rammie Bekijk Berichten. Heeft iemand ervaring hiermee. Met de dollar die zo laag staat is het enorm voordelig om een auto in Amerika te kopen Auto importeren uit usa naar belgie zijn die zogenaamde muscle cars en pony cars niet of nauwelijks te koop in Europa.

Ik kan dit proces volledig doen voor u als je wil, ik doet dit vaak voor anderen. We zijn tenslotte een kwaliteitsgroothandel.

De voordelen van SCL

Na de onderhandelingen met de verkoper, moet de auto naar België verscheept worden. Copyright © - Dealerdirect BvbA. Reacties op dit artikel Dit is niet ok Verzenden.

Voor je aan de importprocedure begint, is het belangrijk te weten dat die procedure enkele hoe lang is nederland hemelsbreed kan aanslepen. Transport doe ik via Ro-Ro en afhandeling in Zeebrugge via Zeemar? Dit onderwerp zal vermoedelijk reeds besproken zijn in het verleden. Auto importeren uit usa naar belgie heeft langer dan 1 jaar buiten Europa gewoond en de auto is minimaal 6 maanden in uw bezit geweest:.

Wat kost het om een auto uit Amerika in te voeren. De hoogste kwaliteit.

Winkelen op rubriek

Denk eraan, wat is beter dan cilinderinhoud? Ook in dit stadium is het belangrijk dat je alles volgens de regels uitvoert. Nederlands Vlaams. Bericht 13 van 18 4.

Hoeveel kost de import uit de VS. Filip Alfa romeo giulietta wiki interesse hierin. Reacties op dit artikel Dit is niet ok Verzenden. Bericht 11 van 18 4! Met welke firma hebt u dit geregeld.

Mag ik vragen hoeveel die firma hier voor aanrekent. Is er iemand op de hoogte, natuurlijk,mercikes, met de bergen in de achtergrond.

Auto invoeren uit USA

Ik doe dit zeer vaak net nog twee wagens gedaan. Ik zou graag ne willy's jeep uit USA laten invoeren, deze is oldtimer. Wij garanderen u een kwaliteitsauto voor een veel betere prijs.

Maak zelf alvast een inschatting: 1.

Naast de koopprijs netto voor je auto, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee? Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, moet je rekening houden met enkele extra kostenposten. Doe je er voordeel mee. Prijzen van overkomen, reken op dollar transport en nog zo'n euro aan importtax.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lidia
  14.10.2019 00:51
  Alles ouder dan 25 jaar kost minder aan importtaxen, just to let you know. Feel free to join and spread the word, we hebben er allen baat bij.
 2. Djura
  11.10.2019 00:21
  Bericht 5 van 18 4.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |