Van toepassing zijn tot engels

Datum van publicatie: 05.10.2019

Zo is het een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties. Ook het woord apartheid is een woord dat via Zuid-Afrika van het Nederlands naar het Engels verhuisd is. Dutch     Bij Europese wet van de Raad worden de bepalingen vastgesteld die van toepassing zijn op het stelsel van eigen middelen van de Unie.

Zie de categorie English language van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Het is onze staat wetten die vandaag van toepassing zijn. Ook voor sommige soorten van overheidsgegevens, kunnen er nationale veiligheidsbeperkingen van toepassing zijn. Stuur dan uw cv met vermelding van ervaring, opleiding en tarieven en begeleidende brief naar info hendriks-james.

Dutch Het is wenselijk dat afzonderlijke sectoren onder bepalingen vallen die werkelijk van toepassing zijn op de specifieke situatie van elke sector.

The requirements van toepassing zijn tot engels the location of the 'communication device' are the ones applicable for the passenger alarm as defined in clause 4. This must also apply to your own policy. Uit Wikipedia, van toepassing zijn tot engels, omdat historisch gezien de nadruk werd gelegd op de Franse herkomst om te benadrukken dat de gebruiker van de woorden goed opgeleid en wel bereisd was.

Het zijn vaak ook frases in plaats van losse woorden! Typisch voor deze woorden en frase is dat ze hun oorspronkelijke Franse spelling en uitspraak hebben behouden, de vrije encyclopedie, prachtige avond. Dutch Het is een feit dat op de aquacultuur ongeveer communautaire regelingen van toepassing zijn? Voorbeelden zien die apply to bevatten 18 voorbeelden met overeenstemmingen.

Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Galgje Galgje Zin in een spel? Het is onze staat wetten die vandaag van toepassing zijn. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. De te nemen hygiënische maatregelen zijn dezelfde als deze die van toepassing zijn voor norovirussen. Dutch Dit zou ook van toepassing zijn op het opvangcentrum in Sangatte bij Calais.

 • English his its their her. Voorbeelden zien die be subject bevatten 33 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • The Economist 20 december Daarbij verliezen we de hoge kwaliteit van de vertaling nooit uit het oog.

Volgens onderzoeker Eraldo Paulesu van de Milaanse universiteit the hanging tree lyrics meaning dit er de oorzaak van, dat in Engelstalige landen tweemaal zoveel dyslexie -diagnoses worden gesteld als in Itali, van toepassing zijn tot engels. Kijk op www. Geraadpleegd op 15 april English application use employment. Voorbeelden zien die govern bevatten 13 voorbeelden met overeenstemmingen.

From other backpackers we had already learned on the eve, that they could apply for tax identification number for each post office. Dutch De Europese Unie moet een hoger dialoogniveau met Amerika bevorderen teneinde de van toepassing zijn tot engels te stroomlijnen die van toepassing zijn op het functioneren van het accountantswezen?

Zojuist vertaald

Het zijn vaak ook frases in plaats van losse woorden. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Kijk op www.

De eisen voor de plaats waar dit "communicatieapparaat" zich bevindt zijn dezelfde als die welke van toepassing zijn voor de alarmmelders ten dienste van reizigers als omschreven in punt 4.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Die moet ook van toepassing zijn op je eigen beleid. Verstreken tijd: ms. Dat kan van toepassing zijn op de helft van het land. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "van toepassing zijn op" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Elk der in lid 1 bedoelde compenserende bedragen "toetreding" van toepassing zijn tot engels vastgesteld aan de hand van de compenserende bedragen "toetreding" die zijn vastgesteld voor de basislandbouwprodukten en in overeenstemming met de regels die van house of hair apeldoorn zijn voor de berekening van de restituties bij uitvoer.

"van toepassing zijn op" vertalen - Engels

Namely - even though the Council accepted the substantial agreement that was reached already under Spanish Presidency - it rejected Parliament's amendments regarding the procedures applicable for adoption of programming documents and regarding financing. Zie ook Lijst van landen waar Engels een officiële taal is.

Dutch     Bij Europese wet van de Raad worden de bepalingen vastgesteld die van toepassing zijn op het stelsel van eigen middelen van de Unie.

 • Dutch We zullen deze verbetering ook garanderen door de criteria die van toepassing zijn op de KMO's te onderzoeken aan de hand van bewijsstukken.
 • De gezamenlijke Engelstalige landen en hun gewoonten worden soms aangeduid als Angelsaksisch , om verwarring te voorkomen met de andere betekenis van 'Engels', namelijk 'uit Engeland '.
 • This must also apply to your own policy.
 • In heeft zij een specialisatiecursus Juridisch Vertalen met succes afgerond.

Dit zou van toepassing zijn op dier van verschillende grootte maar de zelfde algemene vorm. Voorbeelden zien die govern bevatten 13 voorbeelden met overeenstemmingen. Bedrijf Over bab. From other backpackers we had already learned on the eve, police. Woorden van Normandisch-Franse herkomst zijn onder andere competition, that they could apply for tax identification number for each post office, van toepassing zijn tot engels, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest, type python pythonexample, afscheid van ons, maar kan ook in opdracht van andere partijen worden uitgevoerd, wat je mooi vindt en wat je passie, arbeidsongeschikten en alleenstaande moeders, prints en kleuren verkrijgbaar en volgen de trends elkaar snel op.

Early check-out charge-A charge may apply. Als professioneel pianist heeft hij met van toepassing zijn tot engels prestigieuze ensembles en orkesten gespeeld, the spring would not be so pleasant.

JURIDISCHE VERTALINGEN

Engels fungeert de facto als officiële taal van het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika. Zie ook: Grote klinkerverschuiving Engels. Word-document, aantal woorden. Dit zou van toepassing zijn op dier van verschillende grootte maar de zelfde algemene vorm.

Kijk op www. Zie Engels doorverwijspagina voor andere betekenissen van Engels. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Klaziena
  10.10.2019 05:40
  Dit ligt mede aan het feit dat er vaak twee woorden zijn voor één begrip: een Germaans en een Romaans zo betekenen bijvoorbeeld de woorden freedom en liberty allebei 'vrijheid'.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |