Top of the lake gemist npo

Datum van publicatie: 08.10.2019

Het snelle geld In de afgelopen 25 jaar is ons land schatrijk geworden. Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. Vijf eigenzinnige Belgen gidsen door hun kleine maar verdeelde land.

Stefpacking Stef Biemans reist naar de uithoeken van de planeet, op bezoek bij jonge wereldburgers. Een zesdelige serie vol speculatieve fictie, gevoed door visionaire wetenschappers en denkers van nu.

Ilja Leonard Pfeijffer ontmoet inwoners en nieuwkomers in de Italiaanse havenstad Genua. Bakker Abel bakt met een goed gesprek. Op zoek naar Frankrijk Wilfred de Bruijn leidt je door het land dat je dacht te kennen. Het beste van Biesheuvel Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar geworden: VPRO eert hem met een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief.

Documentaireserie over kinderen die zich voorbereiden op een spannende gebeurtenis. Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. Dansen met Delsing Het danceprogramma van 3voor Alles voor je kind Thema-uitzending. America to Me Deze tiendelige documentaireserie volgt twaalf leerlingen van een eliteschool in een buitenwijk van Chicago?

Theorien en experimenten onder de loep.

Nederland telt steeds meer tweeverdieners, waaronder ook veel gezinnen met jonge kinderen.

The Inner Circle

Nationale Wetenschapsquiz junior Kindereditie van de knappekoppenstrijd. Wat gaat er schuil achter hun boosheid? Een vijfdelige podcast over een fatale vriendschap in de jaren Het leven van de topsporter: over carrière en privéleven.

Op 't nachtkastje Vijf auteurs over hun passie, enthousiasme en frustraties.

Gierende gitaren en vuige electro: platform voor alternatieve pop. In deze podcast babydekentje haken voor beginners Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw.

De ijzeren eeuw Hoe het moderne nederland in de negentiende eeuw werd opgetuigd. Ons geheugen Thema-uitzending. Belangrijke thema's minutieus onderzocht. Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig. Het maakbare geweten Driedelige podcastserie waarin makers Robin en Ruben de werking top of the lake gemist npo het magische geweten ontrafelen. Top of the Lake: China Girl gemist.

Top Of The Lake seizoen 2 op NPO2

In de driedelige podcast Mijn vader is een afhaalchinees gaat journalist Felicia Alberding op zoek naar de verhalen achter de verschillende keukens in Nederland. Beestieboys Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier. Wilfried de jong presenteert zijn favoriete jazz- en soulplaten. Hoe is het om de broer of zus van een beroemdheid te zijn?

Nooit meer slapen Thema-uitzending. Platform voor boekenwurmen. Historisch sportprogramma. Langs de oevers van de Yangtze China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou.

Portret van elf kinderen door Michiel van Erp. De Grote Avond van de Beschaving Thema-uitzending.

De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Komische jeugdserie over het wel en wee van de vaste bewoners van psychiatrische inrichting Zonnedael. Deze podcast linkt uitzonderlijke interviews, reportages en documentaires uit het archief aan de actualiteit. Detective Robin Griffin Elisabeth Moss keert terug naar haar geboortedorp in Nieuw-Zeeland, waar zij wordt ingeschakeld om mee te helpen bij het politieonderzoek naar de verdwijning van een zwanger twaalfjarig meisje.

Serie over een bijzondere familie: vader Pap, moeder Map en hun drie zoons.

  • Zomerse interviewserie met Tim den Besten — al meerdere seizoenen.
  • Hollands hoop Je oogst wat je zaait.
  • Radio Bergeijk Satirische radiosoap met suffe jingles en interviews over non-items; een nieuw seizoen vanaf !
  • Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig.

Argos Onderzoeksjournalistiek. Beestieboys Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier. Hiv hiv hoera Thema-uitzending. Zo maakt door Robin naar kennis met de complexiteit de van het moederschap. Nationale Wetenschapsquiz Lastige vragen over wetenschappelijke zaken. Vette honger Thema-uitzending. Marathoninterview Welkom in de schatkamer van de verhalende journalistiek? Hoe is het gesteld met de liefde in Nederland. Uitgezonden in het radioprogramma Tekst van vrolijk kerstfeest iedereen Avonden.

Terug van weggeweest

Aan de hand van historische opnamen uit de VPRO-muziekarchieven worden de geschiedenis en de ontwikkeling van de Nederrap onder de loep genomen. Sahara Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, langs en door de grootste zandwoestijn op aarde.

Feelgood dramaserie: wat doe je als je alles kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen? Natascha's beloofde land Natascha van Weezel fietst in deze reisserie door Israël en de Westbank.

Liefde in tijden van internet Thema-uitzending! Argos Onderzoeksjournalistiek. Zo maakt Robin kennis met de complexiteit van het moederschap. Zondag met Lubach Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach.

We adviseren u om te lezen:

  1. Harmina
    12.10.2019 21:10
    De outsiders Tim den Besten gaat op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden. De volmaakte mens Bas Heijne reist langs denkers in een zoektocht naar de toekomst van onze soort.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |