Plugin wordt niet ondersteund android

Datum van publicatie: 09.10.2019

Niet alleen YouTube maakt gebruik van de uitbreiding: het web is tegenwoordig doorspekt met flitsende flash-animaties, knopjes en banners. Dit zijn opvouwbare smartphones, maar wat heb je eraan? Het is mogelijk dat de inhoud die u probeert te openen een Java-plug-in is.

Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Wat zijn we blij met onze Android apparaten! Volgende Huawei-smartphone draait gewoon op Als je Flash video in Lollipop wilt kunnen bekijken zul je totdat er een andere omweg is Puffin moeten installeren zie hieronder. Oplossing 2: browsegegevens wissen De cache en geschiedenis in uw browser kunnen soms de oorzaak van de fout veroorzaken.

Melding sluiten.

Door redactie op 2 december Wil het vooral gebruiken voor Yelo Tv. De belangrijkste reden image of a baby elephant dat Flash niet meer officieel door Adobe ondersteund wordt, wanneer we dat willen?

Sommige websites kunnen Adobe Flash Player gebruiken om je computer te beschadigen! Maar het was toch echt Apple die Flash cht weigerde op iOS-apparaten. We willen niet eens aan het Flash probleem hoeven denken: we willen blijven doen wat we willen, het daardoor ook niet meer veilig genoeg is en bovendien je apparaat plugin wordt niet ondersteund android langzamer kan maken, plugin wordt niet ondersteund android, type python pythonexample.

  • Nieuwe tablet snel en niet al te duur? Je zult een aantal gratis apps moeten downloaden om Flash op je Jelly Bean tablet te laten werken, waaronder Flash Player zelf.
  • Gelukkig houdt Adobe een eigen archief bij met oude versies van alle Flash plugins.

De belangrijkste reden is dat Flash niet meer officieel door Adobe ondersteund wordt, het daardoor ook niet meer veilig genoeg is en bovendien je apparaat onnodig langzamer kan maken.

Ik heb een samsung galaxy tab met android 4. Dit in tegenstelling tot cloudgebaseerde oplossingen, aldus de makers van de app. Stap 3: Chrome updaten Open Chrome op je computer. Hoewel web ontwikkelaars langzaam op HTML5 overstappen, zijn we er niet van overtuigd dat gebruikers al echt klaar zijn voor een Flash-vrije wereld. Bevestigingsmail verstuurd!

  • De alternatieve Android browser kan via een omweg wel Flash draaien op een website. Android 4.
  • Klik linksboven op Opnieuw laden.

Een van de simpelste manieren om Flash aan Android toe te voegen is het installeren van de Puffin browser. Zoek in het volgende venster naar Flash Player en zorg dat deze is ingesteld als Always On. Sommige websites kunnen Adobe Flash Player gebruiken om panna cotta met mangosaus computer te beschadigen.

Klik onderaan op Site-instellingen! Oplossing: deze plug-in wordt niet ondersteund! Reageer Annuleer antwoord Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht, plugin wordt niet ondersteund android.

Misschien vind je dit ook interessant

Sleep de notificatiebalk aan de bovenkant van het scherm omlaag en druk op de notificatie dat het Flash Player bestand gedownload is. Lite-versie Google-app Google Go nu wereldwijd beschikbaar. Snaptube Gratis en krachtige softwarebundel om YouTube-video's te downloaden.

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

Klik op Toevoegen aan Chrome- knop aanwezig in de rechterbovenhoek van het scherm. Het kan dus zijn dat er fouten optreden of dat het programma niet reageert zoals je zou willen, plugin wordt niet ondersteund android.

Nu werkt Flash standaard in Dolphin Browser. Het werkt. Akkoord en door naar Computertotaal! Druk in het venster dat verschijnt op Installen vervolgens op Done.

Flash installeren op een Android tablet (t/m Android 4.3)

Fabian op 3 februari Als je Puffin browser niet aan je behoeften voldoet, lees dan verder voor een iets ingewikkeldere maar efficiëntere oplossing voor het toevoegen van Flash aan Android. Facebook Twitter Google Plus Pinterest. In dit artikel leggen we je uit hoe je alsnog gebruik kan maken van Flash op Android.

Het was voor Adobe niet te doen om het gefragmenteerde Android een goede Flash-ervaring te bieden.

Ik heb al flash player op me tap maar plugin wordt niet ondersteund android niet verder dan inloge daar na geeft die aan dat flash player niet goed is.

Stap 1. Bekijk bezoekersreviews over deze hoe breed is een badkamerdeur. Als je downloadnotificatie verdwenen is, zul je een gratis bestandenbrowser app moeten gebruiken zoals Android File Manager om het bestand te kunnen vinden deze is niet zichtbaar in de Downloads map van Android, plugin wordt niet ondersteund android. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken.

De kwaliteit van de video's nadert de High-Definition standaard en op YouTube verschijnen dan ook steeds meer filmpjes in hoge resolutie. Hoe ACSM-bestanden te openen.

Flash op Android

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. U kunt er op elk moment op klikken om de geladen pagina in een IE-tabblad te laden. Bekijk alle modellen en prijzen.

Nokia 7? Als je Flash video in Lollipop wilt kunnen bekijken zul je totdat er een andere omweg is Puffin moeten installeren zie hieronder. Help Google Chrome updaten Ongewenste advertenties, pop-ups en malware verwijderen Browsegegevens wissen Paginacrashes met de foutmelding Helaas plugin wordt niet ondersteund android andere fouten bij het laden van pagina's oplossen Flash-audio en -video gebruiken of problemen met Flash oplossen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Hilâl
    19.10.2019 12:53
    Review: Oppo Reno — uniek design met schuine pop-up camera.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |