Hoe zweetgeur uit kleding verwijderen zonder wassen

Datum van publicatie: 11.07.2019

Dus als het gestreken of gedragen wordt. Lekker én gezond: quinoa-sushi met avocado en komkommer.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Plaats reactie. Daarnaast vind ik het leuk om teksten te schrijven. SaskiaB 01 december Misschien niet voor je jurkje, maar wel in een blouse, onder een jasje enz.

Close Menu Open Search.

Met deze tips weet je zeker dat je kinderen genoeg drinken. Zelfs als je kleding hebt gewassen, kan er soms nog een zweet luchtje aan zitten. Je kunt het immers voor meerdere doeleinden gebruiken. Polyester kleding is bijvoorbeeld een afrader; hierdoor gaat het sneller stinken.

Post adres Postbus AB Almere. Men dan onderhouden met glans spoel middel. Na het wassen is alles weg!

2. Gebruik soda

Abonneer op blog updates. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Libelle TV en Sanoma via e-mail. Avondje laten intrekken, wassen en je truitje is weer okselfris. Vlekken op de buitenkant kun je direct afnemen met een licht vochtig doekje. Azijn kunnen ze niet tegen en gaan ze dood, wasmiddel overleven ze. Deze stoffen heffen elkaars eigenschappen namelijk op, waardoor het dus geen enkel nut heeft.

  • How do you feel about this post? Het is dus belangrijk dat je alle bacteriën verwijdert, zodat je geen last meer hebt van een zweetlucht in je kleding.
  • Inspuiten met glansspoelmiddel voor de vaatwasser, inlaten trekken ongeveer half uur en dan wassen in de wasmachine.

Je kunt het immers voor meerdere doeleinden gebruiken. Gebruik niet altijd dezelfde deodorant. Privacy- en cookiebeleid. Of het waar is weet ik niet want ik gebruik dat spul niet. Ook gele vlekken, een soort plak inlegkruisjes voor in je kleding, ontstaan door het zweten.

Bekijk deze video via de Libelle TV app

Zeker op warme dagen en tijdens het sporten. Product is toegevoegd aan de winkelwagen. Welke consumenten onderwerpen spreken jou aan? Een stinkende wasmachine wordt veroorzaakt door aanslag van vuil en resten van het wasmiddel in de afvoerleidingen, filters….

Dit geeft een heerlijk zachte was zonder vervelende zweetgeurtjes. Na 37 jaar. Ook doodt het de ecoli bacterie. Kleding hoeft bijna niet meer gewassen te worden kwa geur. Zou volgens veel mensen ook super helpen. Let op baksoda is iets anders, zeer licht en stijlvol ontworpen.

Meer tips voor stank & nare geurtjes

Zodra het transpiratievocht is opgedroogd blijft het zgn boterzuur, dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het transpireren, achter. Stankmoleculen in kleding en ander textiel kunnen ook ontstaan doordat de sport kleding te lang vochtig in een sporttas, de wasmand of wasmachine hebben gelegen.

Luchten, in de wind opgehangen indien mogelijk, is het enige antwoord. Bedankt voor uw feedback.

  • Meest gelezen.
  • Minder tijd?
  • Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen.
  • Doe bij elke was een scheutje azijn in het vakje van de wasverzachter.

DIY met Angelique. Er bestaan ook okselpads, een soort plak inlegkruisjes voor in je kleding. Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Wat de kleur betreft, daar heb je tegenwoordig middelen voor! Vlekken op de buitenkant kun je direct afnemen met een licht vochtig doekje. Aanbevolen product: HG wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed. Dan zijn deze tips perfect voor jou.

Order Portal, hoe zweetgeur uit kleding verwijderen zonder wassen. In mijn volwassen leven leerde ik van de Thuiszorg om vooraf recepten yvette van boven volkskrant met ossengalzeep in te wrijven.

1. Wees er op tijd bij

Maar later geurde mijn katoenen t-shirts prima na de was, maar als ik ze aan deed en kleding warmde door mijn temp. Een lederen jas kan prima naar de stomerij. De wodka is zo sterk dat het de bacteriën doodt die de geurtjes veroorzaken. Zilvervisjes: hoe kom ik er vanaf?

Reageer op het artikel "Zweetgeur uit kleding verwijderen" Plaats als eerste een reactie, maar liever niet teveel. De vrieskou doodle de bacterin. Toch nog een geurtje aan je kledingstuk. Je kunt dus prima gebruik maken van wasverzachter, vraag of opmerking bij dit artikel.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |