Hoe snel internet nodig voor streamen

Datum van publicatie: 09.10.2019

De problemen begonnen toen de netwerken van UPC en Ziggo samengevoegd werden. Toen er nog gegamed over modems werd.

Via deze pagina van KPN kun je zien wat de hoogste snelheid is die je via het netwerk van dat bedrijf kunt halen. Wanneer kunnen jullie dat aanbieden? Ping, ook latency genoemd, is de vertragingstijd in het netwerk in miliseconden Ms.

Wat voor internetgebruiker ben je? Zoek hiervoor op 'powerline' of 'homeplug'. Dan kun je de bestaande verbinding meestal makkelijk uitbreiden en je internet versnellen.

Dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Eigenlijk kun je alleen er vanuit hoe snel internet nodig voor streamen dat beide snelheden gelijk zijn als je glasvezel hebt. Naadloos draadloos internet voor al onze klanten. Voor grote gezinnen of bedrijven die met veel mensen tegelijk campings friesland op kaart zijn is het natuurlijk fijn om wat ruimer in de jas te zitten.

Dit is voor de meeste Nederlanders geen probleem. Video en muziek streamen Een van de populairste dingen die we op dit moment online doen is video en muziek streamen.

Via deze pagina van KPN kun je zien wat de hoogste snelheid is die je via het netwerk van dat bedrijf kunt halen.
 • Gebruik je internet puur voor het opzoeken van informatie? Gerda Meijer says:.
 • De benodigde internet snelheid hangt uiteraard volledig af van het gebruik hiervan.

Wat is je huidige internetsnelheid?

Voorbeeld 'Speler X staat op locatie XYZ' is maar heel weinig informatie om over het internet te versturen, maar als die informatie een halve seconde nodig heeft om bij jou aan te komen, schiet je alsnog mis. Dit is aardig wat, maar een stuk minder dan de snelheden die veel internetproviders beweren dat je nodig hebt voor 4K-video's, die het vaak gebruiken als argument om hun duurdere abonnementen af te nemen. Goodput is application-level throughput. Welke blog xs4all ook start, altijd komen, relateert aan het onderwerp of niet, klaagzagen over de snelheden naar voren.

Marijn says:. De internetprovider waar je naartoe wilt overstappen is verplicht een realistische indicatie te geven van de internetsnelheid op jouw postcode.

 • De Wi-Fi is een drama net als trouwens 4G.
 • En voor streaming is een voorspelbare doorvoersnelheid en ping prettig, zodat de buffers klein kunnen blijven. Deel dit: facebook twitter linkedin.

Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten Menu. Netflix geeft op de eigen website uitgebreid uitleg over de verschillende vereiste snelheden. Hoop maar dat KPN dit binnenkort gaat verbeteren. Geactualiseerd: Alle telecomproviders die glasvezel of koper leveren zo ongeveer allemaal behalve Ziggomaken tegenwoordig gebruik van iptv voor digitale televisie.

Aantal Mbit/s nodig voor internet thuis

De provider gaat dan zijn best doen om een zo hoog mogelijke snelheid te behalen, de zogenaamde 'best effort'. Bij ons hebben we maar 8mb wat binnenkomt. Je kunt informatie van het internet halen en informatie naar het internet sturen.

Je internetsnelheid hoeft niet zo veel beter dan voor p. Kul dus. Webapps of cloudapps. Er zijn twee belangrijke technieken om internet naar je huis te brengen: de kabel en VDSL 2. Dit geldt per tv-ontvanger die aan staat. Koos van der Steen says:.

Ook relevant

Als je internet afneemt via de telefoonlijn adsl of vdsl , is de maximaal haalbare internetsnelheid sterk afhankelijk van hoe ver je van de dichtsbijzijnde wijkcentrale vandaan woont. Start speedtest Internetsnelheid wordt weergegeven in kilobits of megabits per seconde Mb. Houd er rekening mee dat de totale vereisten, volume én snelheid, verdubbelen wanneer je met twee een filmpje kijkt. Home   Tips en adviezen   Wat is de minimale snelheid van een internetverbinding voor het streamen van video?

Deze snelheid ervaren wij als meer dan voldoende.

Dan kun je de bestaande verbinding meestal makkelijk uitbreiden en je internet versnellen. Herman Hutten says:. Met die kennis kan je achterhalen wat je verbruik per maand ongeveer is. Als online cursus fotografie systeemcamera ongestoord wilt kunnen gamen, kun je het beste deze twee dingen doen:.

Ik ben erg blij met mijn mbit verbinding van Ziggo. Bekijk 39 reacties Verbergen reacties, hoe snel internet nodig voor streamen. Bij ons hebben we maar 8mb wat binnenkomt.

Gerelateerde blogs

Trager gaat ook tot ongeveer 1 megabyte of 8 megabit per seconde , al zal je dan telkens even moeten wachten voordat je video begint. Dat is ook wel wat waard. Meer is inderdaad niet altijd beter, ook niet voor snelheid. Zo heb je voortaan keuze tussen twee kabelproviders.

Welke internetsnelheid past bij mij. Dat merk je wel als je in n keer veel wilt downloaden, zoals een groot aantal foto's of een film. Daarnaast heb je ook de uploadsnelheid.

We adviseren u om te lezen:

 1. Dalia
  10.10.2019 13:38
  Helaas betekenen deze cijfers ook dat ik nu na heel wat jaren afscheid moet gaan nemen van Xs4all. Als je een héél trage internetverbinding hebt, zullen video's op het internet soms niet goed afspelen.
 2. Martyn
  15.10.2019 05:03
  XS4ALL nieuws. Ik zie aanbiedingen die hetzelfde bieden voor een behoorlijk lager bedrag.
  Niamh
  17.10.2019 07:18
  Hierbij maakt het wel verschil of er gewoon wordt gekeken of wederom naar HD. Volgens KPN houden internetproviders voor het televisiesignaal in principe een soort virtuele tweede internetlijn apart, zonder limiet.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 lifewithoutbreadandbutter.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |